Blog

En helg på landet

I helgen ska jag ut på landet med en väninna och det ska bli en lite grillfest med grannarna vilket jag ser fram emot eftersom jag vet att det finns flera snygga karlar där så jag är väldigt förväntansfull inför helgen 🙂

Det finns speciellt en snygg karl som tyvärr är gift med det ska väl inte vara något hinder det ska jag säker klara av att gå med honom bakom en buske och få ett snabbt knull i smyg utan att någon märker att vi försvinner. Det är ju lite busigt och spännande om någon skulle råka komma förbi och se 🙂

Jag ska klä mig sexigt i en kort sexig sommarklänning och självklart sandaler med höga klackar. Jag har nygjorda naglar och ska ta mitt nya röda läppstift. Jag ser verkligen fram emot en helg på landet och vad som kan hända 🙂

Heta kåta kyssar från Camilla 🙂