Blog

En het kväll med min älskare

Jag hade en het skön kväll med min älskare som lyckades komma i från sin fru en stund i kväll för att knulla mig och han gav mig en skön härlig sats med sperma som han sen slickade upp 🙂

Han ringde på min dörr och var lite som desperat eftersom han var så pass kåt och han får inte något knull alls hemma tycker jag det verkar som utan det är mig som han vill knulla och det gör mig så otroligt glad och kåt för det är den sexigaste mannen jag vet. Hans kuk är stor och grov och när han sprutar så kommer det alltid en stor skön härlig sats i min fitta åhhh 🙂

Åh när jag suger av hans stora hårda kuk och får en skön sats med sperma i munnen som man får svälja åhhh så underbart skönt det 🙂 I natt blir det att knulla med dildon i sängen 🙂

Kåta heta kyssar från kåta Camilla 🙂