Blog

En het Midsommar

Jag var bjuden till landet i på midsommar hos en väninna som hade en liten midsommarfest på ca 10 personer. Jag blev placerad bredvid en mycket snygg sexig karl som gjorde mig lite knäsvag och pirrig.

Vi åt sill köttbullar och drack nubbe. Sen blev det lite goda drinkar. Sebastian som satt bredvid mig frågade om vi skulle gå ner en tur till vattnet och självklart tackade jag inte nej till det 🙂 Vi gick ner och satte oss på bryggan och jag kände en hand på mitt lår. Jag kunde inte låta bli att lägga min hand mellan Sebastians ben och kände att han var hård. Jag drog ner byxorna och började suga av honom och jag drog ner mina trosor så att han fick slicka min våta fitta. Vi hade en skön härlig 69a. Jag skrek år Sebastian att knulla mig hårt och fylla mig min fitta med sperma.

Jag ställde mig på alla fyra och blev ordentligt knullad och fylld med sperma, vi knullade som kaniner.

Någon ropade högt och arg Sebastian Sebastian! Vi tittade upp och där stod en arg kvinna 🙁 Jag visste j inte att Sebastian hade med sig sin fru en vad gör det när vi hade en het skön midsommarnatt 🙂

Heta kyssar från Camilla 🙂