Blog

En het natt

Jag har haft en het härlig natt med manligt besök och massor av skönt knull i natt 🙂

Jag var ute på stan i går kväll med en väninna och tog lite vin på en bar. Vi hade klätt upp oss sexigt men korta klänningar i värmen och höga klackar. Vi satt vi baren och tittade oss lite runt om efter snygga karlar med vi såg inte så många till en början men efter ett tag kom det in ett gäng karlar som var på After Work :)Vi kunde inte låta bli att titta åt deras bord och efter en stund vinkade dem åt oss att komma till deras bord, klart vi gick dit 🙂

Dem bjöd oss på bubbel och vi blev lite heta med ett karlar bredvid oss. Plötsligt känner jag en hand på mitt låt det är mannen som sitter bredvid mig en snygg medelålders man, jag blir varm i hela kroppen och det blir vått i trosan. När det är dags att ak hem känner vi båda att vi vill något, han följer med mig hem i taxi.

Direkt när vi kommer innanför dörren börjar vi kyssas vilt och sliter av varandra kläderna direkt. Vi går till soffan och jag ger honom en skön avsugning och han slickar min våta fitta. Jag vänder mig om han tar tag i mina höfter och stoppar in sin kuk i mig bakifrån, knullar mig hårt tills han sprutar i mig åhhhh så skönt 🙂 Det blev en massa knullande hela natten åhhh vilken natt 🙂 Jag är fortfarande kåt och väntar på härliga sköna sexsamtal från kåta karlar som vill spruta för mig 🙂

Heta kyssar från Camilla