Blog

En lördag när jag var med min väninna på stan

äniina

Det år lördag vädret har varit lite så där men jag var på stan med en väninna vi köpte lite sexiga underkläder som vi visade varandra när vi kom hem och vi kunde ju klart inte låta bli att tafsa lite lite på varandra när vi såg hur sexiga vi såg ut 🙂 Vi började smeka varandra mellan benen när vi kom hem och smekte varandras bröst och började suga på dem åh inte visste jag att min väninna var så skön och go 🙂

Vi fortsatte och vi smekte varandras fittor tills vi kom och bara skrek det var så skönt för oss båda 🙂 Vi är bara väninnor och inget annat men vi hade det så skönt och klart det här är vår hemlis för min väninna är ju gift men jag hoppas att vi ska busa lite snart igen. Jag älskar män men tänk om jag skulle förföra min väninna nästa gång vi ses 🙂

Heta kyssar från Camilla