Blog

En skön dusch tillsammans

Min älskare var här hos mig i natt och vi hade ju som vanligt skön härlig sex med massor av knullande både bakifrån när jag stod på alla fyra och sen tog han mig framifrån med sin sköna stora kuk. Och det blev ju lite bröst knull med så klart.

Vi sov sked hela natten så självklart blev det ett hett morgon knull innan han skulle till jobbet. Sen gick vi in i duschen tillsammans och hade en en skön härlig dusch där vi tvålade in varandra över allt. Så underbart skönt att tvåla in hans hårdra stora kuk i duschen. Det blev så klart ett sista knull innan han åkte iväg min sexiga älskare.

Jag kan inte låta bli nu att tänka på hur skönt det är att ha en dusch tillsammans det gör mig galet kåt. Nu är jag lite extra sugen på heta sexiga sexsamtal från alla kåta härliga killar och män 🙂

Heta kyssar från kåta Camilla 🙂