Blog

En skön trekant

I går kväll kom min väninna och hennes man över på lite mat och vin. Hennes man är ju en snygging så jag klädde mig lite extra sexigt för jag blir ju lite kåt när jag får heta blickar på mig.

Vi åt en god middag med vin till så vi blev väl lite lulliga och pilska. Jag satte på lite musik och vi började dansa alla tre. Jag tog en tryckare med min väninnas man och min väninna kom mellan oss och vi började kyssas alla tre. Jag tog min väninnas man mellan benen och han var ju stenhård. Han drog ner sina byxor och vi började suga av honom tillsammans och min väninna.

Min väninna lade sig ner på golvet och drog upp kjolen och jag drog ner hennes trosor och började slicka henne. Jag satte mig över hennes mans ansikte så han fick slicka min våta fitta. Vi blev alla galna av kåthet.

Vi skrek åt hennes man att knulla oss och fylla oss med sperma, Han tog och knullade oss båda två sen slickade vi varandra rena. Vi smakade på varandras bröst med och bara njöt. Så skönt det var att ha en trekant, det ska vi göra om. Jag blir våt i trosan när jag tänker på det 🙂

Heta kyssar från kåta Camilla 🙂