Blog

En varm dag på stranden

Jag tänker på när jag var på stranden i somras och låg och solade topless som jag brukar att göra på sommaren när jag inte är på en nudiststrand.

Det var några sexiga karlar som låg en bit i från mig och kikade på mig det var inga andra på den stranden eftersom jag valde en strand som är lite öde. Självklart så blir man ju så där lite våt och vårtorna börjar ju styvna när man blir det och det ser ju så klart en kåt karl 🙂 Jag kunde inte låta bli att ta fram min sololja och börja smörja in mina bröst då kom dem fram till mig och frågade om jag behövde hjälp att smörja in ryggen och självklart.

Jag vände mig om och dem började smörja in mig rygg och lite neråt min skinkor dem började massera med sina sköna händer och även lite mellan benen åh jag blev så kåt att jag inte kunde låta bli att ta på deras kukar som så klart var riktigt hårda och styva. Det slutade med att dem knullade mig båda två och fyllde mig med sina sköna satser.

Heta kyssar från Camilla