Blog

En vild natt

I natt var min älskare här igen och vi hade en skön het natt med massor av knullande som vanligt. Jag sög av hans kuk till att börja med så han fick lägga sin sköna sats i min mun, jag älskar ju att svälja sperma. Jag fick en skön orgasm i hans mun det älskar han ju att få sen blev det heta kladdiga kyssar 🙂

Jag ställde mig sen på alla fyra så att han fick knulla mig bakifrån och fylla min våta kåta fitta med en stor sats sperma så underbart skönt. Sen sög jag upp honom så att hans kuk blev hård igen. Jag satte mig över honom och började rida av honom så han fick nafsa i mina gungande bröst. Han kom och sprutade i mig igen åhhh vilken vild natt vi hade. Jag är fortfarande kåt när jag tänker på natten och väntar på heta härliga sexsamtal från kåta killar och män 🙂

Heta kyssar från Camilla 🙂