Blog

Het sex i natt

I natt var ju otroligt kåt fick ringa min älskare som kom över på direkten. Jag klädde mig i sexiga underkläder och höga klackar som jag vet att han går i gång på.

Jag öppnade dörren, drog direkt ner hans gylf tog fram hans hårda kuk och började suga av kuken med mina röda läppar. Vi gick in i köket, jag lade mig på bordet, han slet av mig trosorna, särade på mina ben och stoppade in sin sköna hårda kuk och knullade mig massor och fyllde mig med sperma. Jag fick så klart suga av kuken sen och han slickade min våta fitta ren. Jag fick som vanligt en skön fontänorgasm.

När han gick hem till sin fru var jag fortsatt kåt så jag loggade in på linjen och fick härliga sköna sexiga samtal i natt. Jag kom flera gånger om när kåta härliga karlar i olika åldrar ringde. Nu är jag kåt igen och vill ha sköna samtal 🙂 Camilla