Blog

I natt är jag våt och kåt

I natt är jag lite extra kåt efter att min älskare varit här hos mig och knullat mig. Jag öppnade dörren i bara ett par sexiga svarta spets trosor och ett lite genomskinligt linne där mina bröstvårtor syntes igenom. Direkt i hallen började vi kyssas och smekas och jag kände att hans kuk var hård. Jag drog ner gylfen och började suga av hans kuk så att den blev riktigt hård och styv då fick jag den första satsen i min mun det var smaskigt det, mums 🙂

Jag tog hans hand och vi gick in i köket då lade jag mig på köksbordet och särade på mina ben och skrek ta mig, ta mig knulla mig åhh ta mig. Han körde in sin stora kuk i min våta fitta och knullade mig hårt tills jag skrev av kåthet och fick en skön orgasm åhh. Han sprutade en gång till i min fitta så skönt. Tyvärr skulle han hem till sin fru sen men jag är kåt i natt när jag tänker på hur skönt vi hade i kväll.

Heta kyssar från kåta Camilla 🙂