Blog

Nya sexleksaker

I dag åkte jag in till stan för att köpa lite nya sexleksaker som jag ska ha när jag vill ha det skönt för mig själv och när min älskare kommer så kan vi använda dem på varandra. Kanske min kåta granne vill komma in och testa lite lekar med mig? Jag ska kanske bjuda in honom på ett glas vin?

Jag köpte en stor härlig dildo och lite glidmedel sen så köpte jag lite annat som jag kan ha när jag vill ha det skönt för mig själv. Åh vad kåt jag blir vid tanken på att jag ska använda den nya dildon i min kåta fitta just innan min älskare kommer eller strax innan min kåta granne kommer 🙂 Jag vet att min grannes fru jobbar kvällar så jag tror jag ska gå och ringa på och bjuda in honom till mig i kväll?

Jag ska klä upp mig sexigt och sminka mig förföriskt så tror jag inte att min granne tackar nej till en liten inbjudan i kväll. Åh vad jag längtar efter kuk nu 🙂

Heta kåta kyssar från Camilla 🙂