Blog

På bussen hem från jobbet

I dag när jag åkte hem från jobbet var det så varmt och svettigt, jag var klädd en kort kjol lite urringat och ett par sandaler i höga klackar så brukar jag ju klä mig på sommaren. Jag gick in bussen det var fullt av folk men jag satte mig bredvid en kille som så ut att vara lite yngre än mig, Han var väl i 30 års åldern?

Jag kände hans blickar på mig och blev lite pirrig och jag kände att svetten började rinna. När jag gick av bussen såg jag att killen gick av vid samma hållplats som mig. Han kom fram till mig och frågade vart jag skulle då sa jag att jag bodde tvärs över gatan och frågade om han vill komma med på en fika vilken han gärna gjorde 🙂

Vi kom in i min hall och vi kände båda att det här var något speciellt. Vi satte oss på balkongen och vi hann inte mer än att sätta oss innan vi började kyssas vilt. Jag kände hans hand på mitt lår och vi gick in till köket. Han drog upp min kjol, slev av mig trosorna och knullade mig hårt tills han kom och fyllde mig med sperma åhhh vad skönt. Jag vet inte om vi kommer att träffas igen men han vet ju vart jag bor 🙂

Heta kåta kyssar från kåta Camilla 🙂