Blog

Sex i bastun

I morse gick jag till badhuset och simmade lite det är ju skönt med lite träning så här inför sommaren. Efter så tog jag en dusch och gick in i den varma sköna bastun. När jag varit där inne en stund kom det in en naken snygg karl som sa förlåt jag gill till fel bastu. Jag sa att det är ok du kan komma och sätta dig här bredvid mig.

Jag kände hans blickar på min nakna kropp och det började bli lite pirrigt och i mig och jag kände att fittan blev våt. Han kom och satte sig närmare mig och la sin hand på mitt lår då kunde jag inte låta bli att lägga min hand på hans kuk som var riktigt hård nu. Jag började suga av honom och sa att jag vill bli knullad av dig.

Jag ställde mig på alla fyra och han förde in sin kuk i mig och knullade mig hårt bakifrån och fyllde mig med en skön sats med sperma. Jag skrek högt när han kom in i mig åhh vilket knull 🙂 Man blir ju kåt bara man tänker på det 🙂 Längtar efter sköna sexsamtal nu.

Heta kåta kyssar från Camilla 🙂