Blog

Sex i hytten

I helgen var jag på en kryssning till Åland med en väninna det var så trevligt. När vi kom ombord på båten gick vi direkt till våran hytt och gjorde oss i ordning lite extra för att gå till baren och ta en drink och se vad som händer där. Jag hade på mig en kort svart klänning, glansiga svarta strumpbyxor och sexiga nyinköpta underkläder. Självklart så hade jag höga klackar på mig och röd målade läppar.

Vi gick till baren och tog en drink sen gick vi på dansen senare på kvällen. Jag blev uppbjuden av en snygg karl i 45 års åldern med härliga varma bruna ögon. Vi dansade länge och det blev tryckare framåt natten. När dansen var slut följde jag med honom till hytten. Vi kysstes och vi slet av varandra kläderna och knullade hela natten. Det blev massor av skön sex i hytten hela natten. Åh så våt jag blir när jag tänker på det 🙂

Heta kåta kyssar från Camilla 🙂