Blog

Sex i provhytt

Min manliga kollega Peter hade lovat att följa med mig på en shoppingrunda. Det var inte hans favoritsysselsättning, men han tänkte ha så trevligt det gick. Jag kunde gå i timmar och titta på kläder och allt möjligt.

Jag ville gå och se på lite underkläder och det var ok för Peter. Jag tog lite sexiga underkläder och gick in i provhytten, Peter väntade utanför. Plötsligt så kommer Peter in i provhytten och frågar om jag valt rätt? Jag står där i sexiga spetstrosor och en sexig bh. Han kommer in och jag börjar känna lite att trosorna sitter rätt.

Jag lägger min hand på Peters gylf och känner att han är hård, jag knäpper upp hans gylf och börjar sakta att suga av honom. Han vänder mig om drar ner mina trosor stoppar in sin kuk i mig och börjar knulla mig hård så jag inte kan låta bli att låta lite för högt. Han fyller mig med sperma sen slickar han mig ren. Vi lämnar provhytten och går tillbaka till jobbet <3