Blog

Sex på balkongen

Jag har en väninna som har en snygg son i 25 års åldern. Jag har ju sett hans blickar på mig när vi träffas. I går kväll kom han upp till mig för att för att hjälpa mig med diskmaskinen som jag inte fick i gång. Jag kände ett lite pirr i kroppen när han skulle komma.

Jag hade klätt mig i en kort sexig sommarklänning och satt på mig en förförisk parfym. Självklart var jag snyggt sminkad. Han ringde på och gick in i köket och fixade snabbt diskmaskinen. Jag frågade om jag fick bjuda på ett glas vin på balkongen och visst tackade han ja till det. Jag satte mig bredvid honom och kände plötsligt hans hand på mitt lår. Vi började kyssas och smekas vilt.

Jag ställde mig mot balkong räcket och viskade åt honom att knulla mig. Han kom fram och drog upp mig korta klänning och slet av mig trosorna och stoppade in sin hårda kuk i min fitta och knullade mig hårt bakifrån. Jag skrev av njutning, vilken stor skön kuk han hade. Han fyllde mig med en skön härlig sats som han sen slickade upp.

Jag ska inte det här för min väninna, det får vara hemligt 🙂

Heta kåta kyssar från kåta Camilla 🙂