Blog

Sex på tåget

Jag tog en sväng med tåget till min väninna i helgen som bor i en annan stad. Det var trevligt så klart det att byta miljö lite. Det kan man ju behöva ibland.

På väg hem satte sig snygg karl bredvid mig så jag hade svårt att hålla blicken i från honom. Jag såg att han kikade på mig och på mina lår. Jag hade på mig en kort kjol och nylonstrumbyxor eftersom det är lite kallt ute nu på vintern. Jag kände en hand på mitt lår och självklart så började det pirra i mig och jag började bli våt och fuktig. Jag kunde inte låta bli att lägga min hand mellan hans ben och känna att det var hårt 🙂

Jag reste mig och gick in till toaletten och hörde att det knacka på dörren . Där stod den sexiga karlen och ville komma in. Vi kysstes vilt och smekte varandra. Jag ställde mig mot handfatet och han krog upp min kjol, drog ner mina trosor. Jag tog tag i hans hårda kuk och bad honom ta mig och knulla mig. Klart att han gjorde det 🙂 Han stoppade in sin kuk i mig och tog mig hårt och skönt. Han sprutade en stor sats i min fitta åhhh så underbart det var.

Vi gick tillbaka och satte och med ett leende på läpparna. Han lade en lapp i min hand med sitt mobilnummer 🙂 Så kanske jag ringer upp honom när jag är sugen på något hårt och smaskigt 🙂

Heta kyssar från kåta Camilla som väntar på sköna samtal från just dig 🙂