Blog

Snart helg igen

Jag har stora förväntningar den här helgen när jag ska ut med två väninnor på stan och ha lite kul 🙂 Vi ska gå och ta en drink på ett ställa först och sen ska vi ut och dansa på ett ställe 🙂

Jag ska gå och göra mina naglar i eftermiddag och ta pedikyr så jag blir lite extra snygg när vi ska ut och kanske ragga upp någon snygg sexig karl som är lite sugen på en skön stund? Jag ska klä mig sexigt i kort kjol och höga klackar så att man får kåta blickar på sig, då blir jag alltid så kåt 🙂

Jag hoppas det finns många kåta karlar där ute så kanske man får med sig någon hem som vill bli avsugen och knulla mig och fylla mig med sperma?

Jag kommer bli kåt efter och innan jag ska ut behöver jag kåtas upp så lite sköna härliga sexsamtal vore ju helt underbart i helgen 🙁 Jag väntar på just dig kåta sköna man 🙂

Heta kyssar från Camilla 🙂