Blog

Snart helg igen

Äntligen är det fredag igen och man får så klart stora förväntningar på att något spännande ska hända i helgen, kanske man för ett skönt härligt knull 🙂 Jag ska ut på krogen med en väninna vi tänkte vi skulle se vad som finns där ute, kanske det finns några härliga kåta karlar som är lite sugna på något?

Jag tänkte klä mig i en sexig svart klänning och ta högklackat på mig, självklart sexiga underkläder under. Jag känner mig lite pirrig inför vad som kan hända 🙂 Kanske man följer med en kåt sexig man hem eller kanske jag tar med en kåt man hem till mig? Jag är lite extra kåt idag när solen skiner då blir man ju varm 🙂 Jag hoppas på att man får ett skönt knull i helgen med massor av sperma i sig, helst i flera hål 🙂 Jag väntar på sköna sexsamtal nu inför helgen så att man blir riktigt kåt och våt i trosan 🙂

Heta kyssar från Camilla