Blog

Topless på balkongen

I går var det en varm och solig dag då passade jag på att sätta mig och sola topless på balkongen iklädd i bara ett par svarta sexiga string. Jag såg att det var en granne mitt över som kikade på mig lite i smyg och jag blev lite nyfiken på om han stod och runkade till mig? Jag fantiserade om att han gjorde det vilket gjorde mig kåt och våt i trosan.

Jag kunde inte låta bli att dra mina string åt sidan och stoppa in fingrarna i min fitta och pulla mig själv. Åh jag började stöna av kåthet tills jag fick en skön orgasm. Jag hörde att det ringde på dörren och där stod grannen mitt emot och visade sin hårda kåk. Jag ställde mig mot väggen och bad honom ta mig och knulla mig. Han stoppade in sin hårda kuk i mig och tog mig bakifrån tills han sprutade en skön sats i min fitta. Åh vad kåt jag blir när jag tänker på det 🙂

Heta kyssar från Camilla 🙂