Blog

Vackra Bröst

Kvinnor har ju vackra bröst tycker jag och det är ju en viktigt att vi framhäver våra vackra bröst och har lite urringat och kanske en sexig snygg bh på oss som gör alla karlar kåta på oss 🙂 Jag har ju mycket sexiga underkläder i min garderob och självklart snygga bh som visar mina vackra bröst 🙂

Jag tror at dem flesta killar och män älskar vackra bröst hos en kvinna. Tänk när man får en hård skön kuk mellan sina bröst som sprutar en härlig skön sats då känner man verkligen att man har vackra sexiga bröst 🙂

Jag hade hem min väninna i helgen och hon har ju otroligt vackra fina stora bröst. Vi tog lite vin och så och blev lite kåta så jag måste erkänna att vi smakade på varandra när vi blev kåta men inget fel idet. Är man kåt och sugen ja då är man. Mums vad min väninna har fina bröst 🙂 Vi sög på varandras vårtor som blev styva sen kunde vi så klart inte låta bli att slicka varandras fittor men det var hur skönt som helst 🙂 N hoppas jag på många samtal från kåta män som gillar vackra bröst 🙂

Heta kyssar från kåta Camilla 🙂 Kyss