Blog

Vilken härlig dröm

Jag hade en härlig het dröm i natt att jag låg på en badstrand och solade helt naken. Jag kände att någon står och kikar på mig och där står en naken snygg man med en hård kuk. Jag ber honom hjälpa mig att smörja in min rygg 🙂

Han tar olja och sörjer in mig med olja, han börjar på ryggen och ner över skinkorna, jag blir lite våt mellan benen. Jag känner att han tar sin hand mellan mina ben och smörjer in fittan med olja. Sen känner jag något hård i mig, det är hans sköna hårda kuk som kommer in i mig. Åh så underbart att bli knullad på stranden åhhh så skönt att bli fylld med sperma 🙂

Det var ju en dröm men jag ligger fortfaraden kvar i sängen vakande så kåt, ligger nu och smeker mig själv en härlig söndagsmorgon, Hoppas på heta samtal från just dig som har något hårt till mig 🙂

Heta kyssar från Camilla