Blog

Vilken härlig solig dag

I dag var äntligen solen tillbaka så blir man ju lite extra sugen på att ha det skönt. Satt på min balkong och solade topless och som vanligt såg min granne en äldre man som kikade på mig, jag tror att han blev lite kåt på mig 🙂

Jag tog fram min sololja och smörjde in mina bröst och mina lår och sakta tåg jag med och smörjde mellan låren under trosan och kunde inte låta bli att börja stöna lite för mig själv, jag fortsatte tills jag fick en skön orgasm där på balkongen och jag tittar upp och ser att mannen mitt över står och runkar, åhhh så kåt jag blev då vände mig om med stjärten emot mi granna och började leka med mig själv och vickade på rumpan tills jag fick en sök orgasm igen åhhh så underbart 🙂 Nu väntar jag på sköna härliga samtal från kåta karlar 🙂

Heta kyssar från Camilla