Blog

Vilken skön helg

Jag var ute på en pub med min väninna i helgen. Vi drack lite vin och satt och pratade. Det kom ett par yngre killar i 30 års åldern och satte sig vid vårat bord. Lite lammkött det gillar vi. Vi pratade och skrattade och beställde in bubbel.

När det var dags att gå hem frågade jag om om vi skulle ha lite efterfest hemma hos mig, klart att alla var sugna på det. Vi hann inte mer än innan för dörren innan vi började kyssas och smekas. Jag tog min hand mellan Johans ben och där var det hårt. Jag drog in honom i sovrummet och drog ner hans byxor och slängde av mig kläderna.

Jag sög av hans kuk så jag fick en skön sats i munnen det var smaskigt. Jag sög upp honom igen så han fick knulla mig bakifrån. Det blev en massa knullande i helgen. Det är ju skönt med lite lammkött lite då och då. Men mogna karlar är ju med skönt 🙂

Heta kåta kyssar från Camilla 🙂