Blog

Vilken underbar helg

I helgen var jag på en fest en väninna fyllde år och jag blev placerad bredvid en snygg sexig karl. Jag hade klätt mig sexigt kort klänning och höga klackar. Jag kände hans blickar på mig vilket gjorde mig lite knäsvag. Efter ett tag kände jag hans hand på låret då blev det vått i trosan.

Det blev dans senare på kvällen och min bordskavaljer bjöd upp mig. Vi dansade tätt intill varandra och jag kände hans händer smeka min kropp. Jag gick in på damernas och han kom så klart efter. Vi började kyssas vilt och han drog ner sina byxor. Hans kuk var hård och styv. Jag började ge honom en skön avsugning mums. Jag ställde mig mot väggen och drog upp min klänning. Han stoppade in kuken i mig och knullade mig hård bakifrån och sprutade en hård skön kladdig sats i min fitta. Åhh vilken het karl.

Heta kåta kyssar från Camilla 🙂